Продукти

Футбол

Изкуствена трева за футболни игрища

Изкуствените тревни настилки се полагат на специализирани игрища за професионален и любителски футбол. По комфорт наподобяват естествено тревно покритие и предпазват играчите от травми и охлузвания и същевременно върху тях може да се играе неограничено време. Те не се нуждаят от поливане и са лесни за поддръжка.

Предлагаме изкуствени треви със сертификат FIFA 1 и FIFA 2 звезди на водещи Европейски производители.

Последните тенденции при професионалните терени от изкуствена трева са замяна на гумените гранули с такива от естествен корк. Коркът не се нагрява от слънцето, не отделя миризма и едновременно поема вода, което по естествен начин охлажда терена. Това прави тревната настилка изключително приятна за игра в горещите дни.

Мултифункционална изкуствена трева

Мултифункционалните спортни треви се използват за спортни площадки за минифутбол, тенис, волейбол и др. Настилките са комфортни, предпазват от спортни травми и са лесни за полагане и поддръжка.

Акрилни спортни настилки

През последните няколко десетилетия акрилните спортни настилки набират все по-голяма популярност. Те се използват за външни и вътрешни игрища за тенис, волейбол, баскетбол, футбол, бадмингтон и други спортове.

Akril1

Предлагаме широка гама от аразлични дебелини акрилни настилки. Голяма част от тях са сертифицирани от Международната Тенис Федерация (ITF).

Akril2

Акрилните спортни настилки могат да бъдат изработени в различни цветове – синьо, зелено, червено, жълто, оранжево, сиво и други. Те са устойчиви на външни атмосферни влияния, дълготрайни и лесни за поддръжка.

Akril3

Изкуствена спортна трева за футбол

Спортните изкуствени треви се полагат на футболни терени, тенис кортове, мултифункционални игрища, хокей на трева, голф, ръгби, бейзбол и ски.

Тревите са с различна височина на нишката и могат да бъдат произведени в няколко стандартни цвята.

Спортните терени с изкуствена трева притежават отлични игрови характеристики и същевременно не се нуждаят от поливане.

Те са лесни за поддръжка и имат дълъг живот.